Nem, lækker Haydari

Opskrift på haydari
Haydari, en lækker nem dip lavet på fetaost, lidt peberfrugter, og nogle lækre krydderier.
Dip kan bruges til alt, og denne dip er perfekt til en grillaften, et almindeligt måltid, eller den store fest.

Antal: Portion
Haydari
Nem, lækker Haydari
Ingredienser
- 1 Rød peberfrugt
- 200 gram Feta
- Bredbladet persille En håndfuld
- 1 tsk. Sød paprika
- 0.5 tsk. Røget paprika
- 1 pinch Cayennepeber
- 1 Hvidløg 1-2 fed hvidløg efter smag
- 2 spsk. Olie
Sådan gør du
- Halver peberfrugten, og bag den i 20 - 30 min ved 170 grader varmluft, til peberfrugten er lidt bagt. Uden den er brændt. Lad peberfrugten køle let, inden den kommes i en pose og ligges på køl i 30 min. Fjern skindet fra peberfrugten og kom det op i en blender, sammen med de øvrige ingredienser og blend det godt sammen. Klar til spisning.