Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Haydari

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

10. januar 2018
Nem, lækker Haydari

Opskrift på haydari

Haydari, en lækker nem dip lavet på fetaost, lidt peberfrugter, og nogle lækre krydderier. 

Dip kan bruges til alt, og denne dip er perfekt til en grillaften, et almindeligt måltid, eller den store fest. 


Antal: 1 Portion

Haydari

Nem, lækker Haydari
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 2 timer

Ingredienser

  • 1 Rød peberfrugt
  • 200 gram Feta
  • Bredbladet persille En håndfuld
  • 1 tsk. Sød paprika
  • 0.5 tsk. Røget paprika
  • 1 pinch Cayennepeber
  • 1 Hvidløg 1-2 fed hvidløg efter smag
  • 2 spsk. Olie

Sådan gør du

  • Halver peberfrugten, og bag den i 20 - 30 min ved 170 grader varmluft, til peberfrugten er lidt bagt. Uden den er brændt.
    Lad peberfrugten køle let, inden den kommes i en pose og ligges på køl i 30 min.
    Fjern skindet fra peberfrugten og kom det op i en blender, sammen med de øvrige ingredienser og blend det godt sammen.
    Klar til spisning.

Noter

Dippen passer perfekt til f.eks. falafel:
Se vores udgave her og hurtigmums' udgave her.