Jeg bager disse havregrynskugler hvert år når jeg rammer december måned. De ryger lidt for hurtigt ned, men er december ikke også en lidt syndig måned?

Jeg bager disse havregrynskugler hvert år når jeg rammer december måned.
De ryger lidt for hurtigt ned, men er december ikke også en lidt syndig måned?

Havregrynskugler med sukker
Jeg bager disse havregrynskugler hvert år når jeg rammer december måned. De ryger lidt for hurtigt ned, men er december ikke også en lidt syndig måned?
Udskriv
Pin
Antal: 25 stk.
Ingredienser
- 175 gram Havregryn
- 4.5 spsk. Kakao pulver
- 100 gram Smør
- 100 gram Flormelis
- 50 gram Sukker Til at rulle kuglerne i
- 1 spsk. Vand
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne i en røremaskine og rør dem god sammen. Hæld sukker på en tallerken. Rul kugler i den ønskede størrelse og vend dem i sukker ( kan også vendes i kakao, kokos) Stil dem på køl i 30-60 minutter før de spises. De er nu klar til at blive spist og kan holde sig op til 4 dage på køl.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Se flere opskrifter på julebag her.