ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Havregrynskager

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

18. november 2017

Opskrift på havregrynskager

Nemme havregrynskager, der er en god småkage.

Vi spiser dem især omkring jul og børn elsker dem.


Antal: 10 stk.

Havregrynskager

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Jul, Småkager
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Smør
  • 150 gram Sukker
  • 110 gram Havregryn
  • 1 Æg
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Hvedemel

Sådan gør du

  • Smelt smøren og hæld det ud over havregrynene, lad det stå og trække i 10min
    Bland sukker, mel, bagepulver og æg med havregrynsmassen.
    Sæt havregrynsmassen af men en ske, på en bageplade med bagepapir. Lad der være god plads i mellem klatterne, så de ikke flyder sammen.
    Bag dem i en foropvarmet ovn 200grader alm. Ovn i 10 min
    Lad dem køle af på en bagerist