x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Havregrød med bær

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 1. maj 2018

Havregrød er en klassiker, men har du også problemer med at grøden brænder på i bunden?

Her får du en nem og lækker opskrift på, hvordan du laver havregrød i mikroovnen. Fordelen er, at grøden passer sig selv i mikroovnen, og så er den lynhurtig at lave. 


Havregrød med bær

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 deciliter Havregryn
  • 2 deciliter Vand
  • 1 pinch Salt
  • Hindbær
  • Blåbær
  • Brombær

Sådan gør du

  • Kom havregryn, salt og vand i en dyb tallerken og sæt tallerken i mikrobølgeovnen og tilbered det i 1,5-2 minutter.
    Når halvdelen af tiden er gået, tages grøden ud og der røres lidt rundt i grøden.
    Sæt det tilbage i mikrobølgeovnen, og færdiggør grøden.
    Skold bærrene lynhurtigt og tør dem godt af. 
    Anret din havregrød og pynt med bær
    Hurtig og lækker morgenmad eller perfekt til brunchen.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.