Opskrift på granita
Forfriskende lækker og iskold dessert med jordbær/rabarber og vanilje.
Har du prøvet granita?
Granita er en halvfrossen is, der minder om sorbet, men med flere iskrystaller. Den er lavet uden fløde og mælk, kogt på en sukkerlage, som du tilsætter smag i form af frugt, bær eller grøntsager.
Denne granita er forfriskende og fyldt med en lækker bærsmag og egner sig perfekt til en varm sommerdag.
Det er super nemt: 5 timer i fryseren og så skraber du det op med en gaffel – EASY. Servér den som en kold forfriskning, som bund i en dessert eller som “clean the palet” i mellem måltider.
Lav den med vandmelon, mango, agurk, basilikum – lige det du har lyst til.
Opskriften på dessert, skal jeg nok smide op senere.
Skal du bruge opskriften på granita, så finder du den lige her under:

Granita
Ingredienser
Granita
- 1 stk. Vaniljestang
- 3.5 deciliter Kogende vand
- 3 deciliter Sukker
- 1 stk. Citron kun saften
- 300 gram Jordbær
- 300 gram Rabarber