Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Frozen parmesan air

gastrofunlogoRedaktion
   
13. september 2018

Opskrift på frozen parmesan air

Et anderledes tilbehør hvor du ved hjælp af molekylær gastronomi giver parmesan en ny konsistens.


Antal: 1 Portion

Frozen parmesan air

Forfatter: Redaktion
Ret: Tilbehør
Køkken: Molekylær gastronomi
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Parmesan
  • 4.5 deciliter Vand
  • 3 gram Sojalecithin

Sådan gør du

  • Riv parmesanosten.
    Bland den revne parmesan med vandet.
    Hæld det i en gryde og varm langsomt blandingen op til 80 grader. 
    Tag gryden af varmen og lad den stå i 30 minutter.
    Læg et finmasket klæde i en sigte.
    Hæld blandingen i klædet og pres vandet ud.
    Hæld massen, der er tilbage, i en skål
    Tilsæt 1,3 gram Sojalecithin pr. 250 gram parmesanopløsning.
    Pisk med en håndholdt elpisker i overfladen af væsken.
    Lad væsken afstive et minut og opsaml skummet, som er blevet dannet.
    Frys parmesanskummet i en valgfri beholder.