ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Frozen parmesan air

REDAKTION | 13. september 2018

Et anderledes tilbehør hvor du ved hjælp af molekylær gastronomi giver parmesan en ny konsistens.


Frozen parmesan air

No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Molekylær gastronomi
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 500 gram Parmesan
  • 4.5 deciliter Vand
  • 3 gram Sojalecithin

Sådan gør du

  • Riv parmesanosten.
    Bland den revne parmesan med vandet.
    Hæld det i en gryde og varm langsomt blandingen op til 80 grader. 
    Tag gryden af varmen og lad den stå i 30 minutter.
    Læg et finmasket klæde i en sigte.
    Hæld blandingen i klædet og pres vandet ud.
    Hæld massen, der er tilbage, i en skål
    Tilsæt 1,3 gram Sojalecithin pr. 250 gram parmesanopløsning.
    Pisk med en håndholdt elpisker i overfladen af væsken.
    Lad væsken afstive et minut og opsaml skummet, som er blevet dannet.
    Frys parmesanskummet i en valgfri beholder.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.