Opskrift på frozen parmesan air
Et anderledes tilbehør hvor du ved hjælp af molekylær gastronomi giver parmesan en ny konsistens.

Antal: Portion
Frozen parmesan air
Ingredienser
- 500 gram Parmesan
- 4.5 deciliter Vand
- 3 gram Sojalecithin
Sådan gør du
- Riv parmesanosten. Bland den revne parmesan med vandet. Hæld det i en gryde og varm langsomt blandingen op til 80 grader. Tag gryden af varmen og lad den stå i 30 minutter. Læg et finmasket klæde i en sigte. Hæld blandingen i klædet og pres vandet ud. Hæld massen, der er tilbage, i en skål Tilsæt 1,3 gram Sojalecithin pr. 250 gram parmesanopløsning. Pisk med en håndholdt elpisker i overfladen af væsken. Lad væsken afstive et minut og opsaml skummet, som er blevet dannet. Frys parmesanskummet i en valgfri beholder.