x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Fajita krydderi

PER ASMUSSEN | 23. september 2021

Glem alt om en købe krydderiblanding.

Med denne hjemmelavet fajita-blanding, kan du let få en blanding der smager af Mexico og er hurtig at lave.

Juster evt. blandingen til med mere eller mindre chili, afhængig af hvor glad du er for stærk mad.

Portionen passer til cirka 500 gram kød.

Du kan med fordel komme komme 1/2 tsk. hønse- eller oksebouillonterning i blandingen, hvis det skal bruges til hhv. kylling eller oksekød. 


Fajita krydderi

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Mexico
Forb. tid: 1 minute
Antal: 4 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

Fajita krydderi

  • 1 spsk. Majsstivelse
  • 2 tsk. Chilipulver brug mere hvis du ønsker det stærkt
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Rørsukker
  • 0.5 tsk. Spidskommen stødt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen.
    Hvis du har en morter, så vil du med fordel kunne knuses godt sammen.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.