Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fajita krydderi

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

23. september 2021

Opskrift på fajita krydderi

Glem alt om en købe krydderiblanding.

Med denne hjemmelavet fajita-blanding, kan du let få en blanding der smager af Mexico og er hurtig at lave.

Juster evt. blandingen til med mere eller mindre chili, afhængig af hvor glad du er for stærk mad.

Portionen passer til cirka 500 gram kød.

Du kan med fordel komme komme 1/2 tsk. hønse- eller oksebouillonterning i blandingen, hvis det skal bruges til hhv. kylling eller oksekød. 


Antal: 4 personer

Fajita krydderi

Forfatter: Per Asmussen
Keyword: Mexico
Forb. tid: 1 minute

Ingredienser

Fajita krydderi

  • 1 spsk. Majsstivelse
  • 2 tsk. Chilipulver brug mere hvis du ønsker det stærkt
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Rørsukker
  • 0.5 tsk. Spidskommen stødt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen.
    Hvis du har en morter, så vil du med fordel kunne knuses godt sammen.