Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Enzym-skrællede appelsinebåde

gastrofunlogoRedaktion
   
14. december 2017
Skrællede appesinbåde med kemi

Opskrift på enzym-skrællede appelsinebåde

En lidt anderledes måde at fjerne hinderne fra appelsinbåde. Ved hjælp af molekylær gastronomi kan du få et perfekt resultatet – hver gang.


Enzym-skrællede appelsinebåde

Skrællede appesinbåde med kemi
Author: Redaktion
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 timer

Ingredienser

  • 800 gram Vand
  • 16 gram Special Ingredients Pectinex (enzym)
  • 1 stk. Appelsin

Sådan gør du

  • Bland vand og Petinex i en bøtte eller skål.
    Skræl appelsinerne og del dem i både.
    Læg appelsinbådene i vandet og lad dem stå 2 timer ved stuetemperatur.
    Enzymet Pectinex nedbryder hinderne i og omkring appelsinbådene, så de bliver helt perfekte!
     

Noter

Produktet pectinex kan bl.a. købes hos Molekymi.dk.