x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Enzym-skrællede appelsinebåde

REDAKTION | 14. december 2017
Skrællede appesinbåde med kemi

En lidt anderledes måde at fjerne hinderne fra appelsinbåde. Ved hjælp af molekylær gastronomi kan du få et perfekt resultatet – hver gang.


Enzym-skrællede appelsinebåde

Skrællede appesinbåde med kemi
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Molekylær Gastronomi
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 800 gram Vand
  • 16 gram Special Ingredients Pectinex (enzym)
  • 1 stk. Appelsin

Sådan gør du

  • Bland vand og Petinex i en bøtte eller skål.
    Skræl appelsinerne og del dem i både.
    Læg appelsinbådene i vandet og lad dem stå 2 timer ved stuetemperatur.
    Enzymet Pectinex nedbryder hinderne i og omkring appelsinbådene, så de bliver helt perfekte!
     

Noter

Produktet pectinex kan bl.a. købes hos Molekymi.dk.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Modern Recepies