Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Dry Rub krydderiblanding

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

11. juni 2018

Opskrift på dry rub krydderiblanding

Vi giver dig en opskrift på en god dry rub (tør krydderiblanding) der passer godt til amerikansk inspirerede retter så som pulled pork og pulled chicken.


Antal: 1 Portion

Dry Rub krydderiblanding

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Røget paprika
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det hele godt sammen.
    Blandingen er nu klar til at blive gnedet ind i kødet.