x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Dry Rub krydderiblanding

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 11. juni 2018

Vi giver dig en opskrift på en god dry rub (tør krydderiblanding) der passer godt til amerikansk inspirerede retter så som pulled pork og pulled chicken.


Dry Rub krydderiblanding

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Røget paprika
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det hele godt sammen.
    Blandingen er nu klar til at blive gnedet ind i kødet. 

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.