Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Dress me pink cocktail

Thomas NielsenThomas Tranegaard Nielsen
   

Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært i GastroFuns TV-køkken, samt medejer og del af redaktionen her på siden. Du kan også se ham i MasterChef 2021.

21. december 2021
Lækker cremet cocktail med smag af hindbær og lakrids. Selvom der er masser af alkohol tilstede, så er det er primært en sød cocktail der kan bruges til desserter. Du kan dog også bruge den til en appetizer eller som en velkomstdrink sammen med snacks.
Dress me pink cocktail

Opskrift på dress me pink cocktail

Lækker cremet cocktail med smag af hindbær og lakrids. Selvom der er masser af alkohol tilstede, så er det er primært en sød cocktail der kan bruges til desserter. Du kan dog også bruge den til en appetizer eller som en velkomstdrink sammen med snacks.

I mit arbejde med GastroFun PREMIUM er jeg så heldig at møde en masse dygtige gastronomiske profiler og her har jeg haft bartenderen Kaspar Nørgaard med i køkkenet.


Dress me pink cocktail
Antal: 1 cocktail

Dress me pink cocktail

Lækker cremet cocktail med smag af hindbær og lakrids. Selvom der er masser af alkohol tilstede, så er det er primært en sød cocktail der kan bruges til desserter. Du kan dog også bruge den til en appetizer eller som en velkomstdrink sammen med snacks.
Forfatter: Kaspar Nørgaard
Ret: Drinks
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Æggehvide helst fra et økologisk æg
  • 3,5-4 centiliter Snaps Bornholm Spirits  – Rabarber & Stjerneanis
  • 1-1,5 centiliter Sambucca
  • 3 centiliter Hindbærsirup
  • 3,5 centiliter Citronsaft
  • 1 stænk Bitter Pichardts Aromatic Cocktail Bitters
  • Isterninger masser
  • frysetørrede hindbær

Sådan gør du

  • Del ægget og kom æggehviden i din shaker. Blommen kan bruges til andre ting, så husk at gemme den.
  • Hæld snapsen i shakeren.
  • Tilsæt herefter sambucca til shakeren.
  • Kom din hindbærsirup i shakeren herefter.
  • Kom citronsaften i shakeren.
  • Til sidst skal der et stænk eller to af din bitter i.
  • Sæt låg på shakeren og ryst den godt igennem uden is (dry shaking). Grunden til at man gør det uden isterninger først, er at kulden vil få æggehviderne til at klumpe.
  • Fyld et glas med isterninger. Jo flere isterninger, jo mindre vil de smelte og gøre din cocktail vandet. Så lad vær med kun at bruge 1-2 isterninger for at undgå det, du får den modsatte effekt.
  • Tilsæt isterninger til din shaker og ryst godt og grundigt en gang til.
  • Hæld den igennem en sigte (strainer) og ned i glasset.
  • Kom frysetørret hindbær på toppen og server straks.