Opskrift på den perfekte velkomstdrink
Cocktails og mad går hånd i hånd.
Ligesom man kan parre vin/øl med mad, åbner Cocktails op for en helt ny verden af smage og sammensætninger.
Det ene behøver dog ikke at udelukke det andet, og dagens Cocktail er et virkelig godt og forfriskende bud på netop dét!
En velkomstdrink må helst ikke være for sød, da sødme har en “mættende” effekt. Dine gæster skal helst have skærpet appetitten, og ikke omvendt, før de overhovedet har sat sig til bords.
Jeg har derfor kreeret en Cocktail, som har friskhed, lethed og en god balance mellem surt og sødt.
Lav den foran dine gæster, og du har sat barren højt for resten af arrangementet.
Hér er mit bud på;
DEN PERFEKTE VELKOMSTDRINK
Den perfekte velkomstdrink
Ingredienser
- 4 centiliter Gin
- 2 centiliter Likør Rabarber likør
- 2 centiliter Sake
- 6 centiliter Danskvand kan være op til 8 cl
- 2 centiliter Rødvin Amarone
- Isterninger
Sådan gør du
- Ryst gin, likør og sake med masser af is.
- Si i et glas fyldt med frisk is.
- Top med danskvand.
- Hæld forsigtigt Amarone ud over drinken.
- Nyd den.