ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Daiquiri 

REDAKTION | 14. november 2023
Den klassiske daiquiri er muligvis min yndlings-cocktail. Ikke kun fordi den smager fantastisk, men lige så meget fordi den er et godt eksempel på den perfekte skabelon, når der skal laves friske cocktails.
Daiquiri

Den dejlige cubanske opskrift.

Vi har opskriften fra bogen: “Cocktailbogen – Klassikere og nye opskrifter” – skrevet af af Rasmus Greve Christiansen og illustreret af Toril Bækmark. Rasmus skriver følgende om opskriften:

Den klassiske daiquiri er muligvis min yndlings-cocktail. Ikke kun fordi den smager fantastisk, men lige så meget fordi den er et godt eksempel på den perfekte skabelon, når der skal laves friske cocktails.

Når du først finder balancen mellem det syrlige og det søde, så har du en opskrift, der kan bruges til uendeligt mange cocktails. Den oprindelige opskrift består af hvid rom, lime og sukker, men du kan bruge lige den rom, du har lyst til (selv den dyre flaske, du fik af svigerfar i julegave? – JA! Slå dig løs!).


Daiquiri

Daiquiri 

Den klassiske daiquiri er muligvis min yndlings-cocktail. Ikke kun fordi den smager fantastisk, men lige så meget fordi den er et godt eksempel på den perfekte skabelon, når der skal laves friske cocktails.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Drinks
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 2 minutter
Antal: 1 cockail
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 6 centiliter Rom
  • 3 centiliter Lime
  • 2 centiliter Sukkersirup
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Alle ingredienser rystes med masser af is.
  • Finestraines over i et afkølet coupe- eller martiniglas.

Noter

Bogen kan købes her hos Saxo.com.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.