ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Couscous salat

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

22. oktober 2018

Opskrift på couscous salat

En lækker salat med et mellemøstligt touch!

Couscous, grillet peberfrugt, feta og bredbladet persille er stort set ingredienserne i denne salat. De indeholder alle rigtig meget smag, og salaten er derfor velegnet at servere som tilbehør til f.eks. fisk, fjerkræ og lyst kød.


Antal: 2 Portioner

Couscous salat

Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 1 spsk. Olie smagsneutral
  • 1 deciliter Couscous
  • 2 deciliter Hønsefond
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 25 gram Feta smuldret
  • 0.5 bunch Bredbladet persille hakket

Sådan gør du

  • Couscous:

    Couscousen skylles i en sigte og kommes i en skål.
    Tilsæt olie og kogende kyllingefond og rør rundt.
    Lad blandingen trække i cirka 10 minutter. Jeg gjorde det, at jeg hvert andet minut trak en gaffel igennem blandingen, for at forhindre couscousen i at klistre sammen.
    Imens couscousen trækker, kan du tilberede peberfrugten.
    Sæt couscousen på køl.
     

    Fyld:

    Læg peberfrugten på en pande og brænd den med en gasbrænder, så skindet bliver helt sort.
    Dette kunne også gøres ved hjælp af panden, det tager bare for lang tid, når man er så utålmodig som jeg er.
    Skindet fjernes, og peberfrugten skæres i små tern.
    Efter cirka 10 minutter i køleskabet blandes couscous og peberfrugt sammen med hakket persille og smuldret feta.
    Couscous salat