x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chokoladepynt

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 30. december 2018

Chokolade smager dejligt og er god som pynt på kager og desserter. Det kan laves i en masse mønstre og som grene, blot det er tempereret korrekt.

Vi giver desuden et tip her til hvordan du lynhurtigt kan lave flotte mønstre med det dejlige chokolade.


Chokoladepynt

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, Dessert, Sødt
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • Mørk chokolade Temperet
  • Vand Koldt (gerne med isterninger i)

Sådan gør du

  • Start med at temperere dit chokolade. Er du ikke så sikker på metoderne over vandbad, med mikrobølgeovnen eller med 2/3 smeltet og resten i bagefter, så anbefaler vi sous vide metoden.
    Den kan du se opskriften på her.
    Hvis du har brugt vores opskrift, så skal du blot skære et lille hul i hjørnet af vakuumposen og bruge det til at sprøjte med. Hvis ikke, så kom din tempererede chokolade i en sprøjtepose med et lille tyl.
    Fyld en skål op med koldt vand og isterninger.
    Sprøjt din chokolade direkte ned i vandet i dit ønskede mønster, som vi har vist i videoen herunder:
    Efter cirka 30 sekunder er chokoladen stiv og det kan tages op og placeres det på en bagepapirsbeklædt bageplade.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287