Opskrift på chokoladepynt
Chokolade smager dejligt og er god som pynt på kager og desserter. Det kan laves i en masse mønstre og som grene, blot det er tempereret korrekt.
Vi giver desuden et tip her til hvordan du lynhurtigt kan lave flotte mønstre med det dejlige chokolade.

Chokoladepynt
Ingredienser
- Mørk chokolade Temperet
- Vand Koldt (gerne med isterninger i)
Sådan gør du
- Start med at temperere dit chokolade. Er du ikke så sikker på metoderne over vandbad, med mikrobølgeovnen eller med 2/3 smeltet og resten i bagefter, så anbefaler vi sous vide metoden. Den kan du se opskriften på her. Hvis du har brugt vores opskrift, så skal du blot skære et lille hul i hjørnet af vakuumposen og bruge det til at sprøjte med. Hvis ikke, så kom din tempererede chokolade i en sprøjtepose med et lille tyl. Fyld en skål op med koldt vand og isterninger. Sprøjt din chokolade direkte ned i vandet i dit ønskede mønster, som vi har vist i videoen herunder: Efter cirka 30 sekunder er chokoladen stiv og det kan tages op og placeres det på en bagepapirsbeklædt bageplade.