
Opskrift på chokolade pavlova
Weekend is here… ?
Pavlova kage med chokomousse, friske bær og chokoladepynt…
Disse choko-marengsbunde er sprøde udenpå og seje, fudgy indeni.. sammen med fløjsblød intens chokolademousse og friske bær, er det et sikkert hit til enhver anledning…. ???
Pavlovakagen er lavet i en Ø25 cm form.

Chokolade pavlova
Ingredienser
Bund (1 stk)
- 5 stk. æggehvider
- 275 gram Sukker
- 3 spsk. Kakao pulver Usødet
- 75 gram Mørk chokolade Hakket
Chokolademousse (1 lag)
- 3 deciliter Piskefløde
- 250 gram Mørk chokolade
Pyntning
- 300 gram Bær Jeg brugte jordbær og hindbær
Sådan gør du
Bund
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen, mens du pisker.
- Vend kakao og chokolade i.
- Tegn en cirkel på et stykke bagepapir (ca 20 cm i diameter - den blir større i ovnen), og fordel dejen i cirklen.
- Skru ovnen ned på 150 grader og bag bunden 1 time.
- Lad den afkøle.
Mousse
- Hak chokoladen og opvarm fløden til kogepunktet.
- Tag fløden af varmen og hæld den over chokoladen, så chokoladen smelter.
- Rør det sammen til fin, glat masse.
- Lad det køle helt af, til overfladen blir stiv.
- Du kan sætte den i køleskabet eller i fryseren, hvis det skal gå hurtigere.
- Den skal dog ikke fryse, bare være helt kold.
- Pisk blandingen op til en luftig, cremet moussé.
- Fordel mousséen over bunden og pynt med bær og chokolade.
- Enjoy