x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chokolade pavlova

HENRIETTE KRISTIANSEN | 9. april 2019
Med chokolademousse og bær

Weekend is here… ?

Pavlova kage med chokomousse, friske bær og chokoladepynt…

Disse choko-marengsbunde er sprøde udenpå og seje, fudgy indeni.. sammen med fløjsblød intens chokolademousse og friske bær, er det et sikkert hit til enhver anledning…. ???

Pavlovakagen er lavet i en Ø25 cm form. 


Chokolade pavlova

Med chokolademousse og bær
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 1 time 20 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Bund (1 stk)

  • 5 stk. æggehvider
  • 275 gram Sukker
  • 3 spsk. Kakao pulver Usødet
  • 75 gram Mørk chokolade Hakket

Chokolademousse (1 lag)

  • 3 deciliter Piskefløde
  • 250 gram Mørk chokolade

Pyntning

  • 300 gram Bær Jeg brugte jordbær og hindbær

Sådan gør du

Bund

  • Tænd ovnen på 180 grader.
    Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen, mens du pisker.
    Vend kakao og chokolade i.
    Tegn en cirkel på et stykke bagepapir (ca 20 cm i diameter - den blir større i ovnen), og fordel dejen i cirklen.
    Skru ovnen ned på 150 grader og bag bunden 1 time.
    Lad den afkøle.
     

Mousse

  • Hak chokoladen og opvarm fløden til kogepunktet.
    Tag fløden af varmen og hæld den over chokoladen, så chokoladen smelter.
    Rør det sammen til fin, glat masse.
    Lad det køle helt af, til overfladen blir stiv.
    Du kan sætte den i køleskabet eller i fryseren, hvis det skal gå hurtigere.
    Den skal dog ikke fryse, bare være helt kold.
    Pisk blandingen op til en luftig, cremet moussé.
    Fordel mousséen over bunden og pynt med bær og chokolade.
    Enjoy ?
    Pavlova

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.