x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær

HENRIETTE KRISTIANSEN | 24. februar 2021

Hvad siger i til dobbelt op på chokoladelækker cremethed til morgenmad…?

Denne chokochiagrød med granola, chokonicecream og friske bær smager som dessert men er både sund, mættende og nem at lave.

Chiagrøden får fint modspil af knasende granola og fløjsblød chokoladeintens nicecream og så lige toppet med lidt friskhed.

Det kræver ikke mange ingredienser at trylle frem og kræver et minimum af forberedelsestid.

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær


Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 6 timer
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Chiagrød

  • 2 deciliter Mælk evt. plantemælk, hvis du vil have den vegansk
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 spsk. Kakao pulver usødet “bage” kakao
  • 1 deciliter Græsk Yoghurt skyr

Chokolade nicecream

  • 2 stk. Moden Banan frossen
  • 1 spsk. Kakao pulver
  • 1 deciliter Mælk op til 2 dl - kan være plantemælk

Desuden

  • 1 deciliter Granola du kan sagtens lave det glutenfri
  • Blåbær lidt - friske
  • Banan i skiver

Sådan gør du

  • Start med chiagrøden: rør chiafrø, mælk, vaniljesukker og kakao godt sammen.
    Lad trække på køl natten over eller alternativt en halv times tid, mens du lige ordner morgenrutinerne.
    Efter trækketid vendes yoghurt i.
    Blend nu bananer med kakao og mælk, start med 1 dl mælk og tilføj evt. mere til ønsket konsistens.
    Anret nu chiagrød og nicecream i glas eller små skåle sammen med granola, bær og bananer.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.