Opskrift på chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær
Hvad siger i til dobbelt op på chokoladelækker cremethed til morgenmad…?
Denne chokochiagrød med granola, chokonicecream og friske bær smager som dessert men er både sund, mættende og nem at lave.
Chiagrøden får fint modspil af knasende granola og fløjsblød chokoladeintens nicecream og så lige toppet med lidt friskhed.
Det kræver ikke mange ingredienser at trylle frem og kræver et minimum af forberedelsestid.

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær
Ingredienser
Chiagrød
- 2 deciliter Mælk evt. plantemælk, hvis du vil have den vegansk
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 spsk. Kakao pulver usødet “bage” kakao
- 1 deciliter Græsk Yoghurt skyr
Chokolade nicecream
- 2 stk. Moden Banan frossen
- 1 spsk. Kakao pulver
- 1 deciliter Mælk op til 2 dl - kan være plantemælk
Desuden
- 1 deciliter Granola du kan sagtens lave det glutenfri
- Blåbær lidt - friske
- Banan i skiver
Sådan gør du
- Start med chiagrøden: rør chiafrø, mælk, vaniljesukker og kakao godt sammen. Lad trække på køl natten over eller alternativt en halv times tid, mens du lige ordner morgenrutinerne. Efter trækketid vendes yoghurt i. Blend nu bananer med kakao og mælk, start med 1 dl mælk og tilføj evt. mere til ønsket konsistens. Anret nu chiagrød og nicecream i glas eller små skåle sammen med granola, bær og bananer.