Et lille pift, til desserterne og drinks

Opskrift på champagne gele
Skal din nytårs drik have et lille pift, eller mangler din dessert lige det sidste pift.
Så er denne champagne gele lige noget for dig

Antal: Portion
Champagne gele
Et lille pift, til desserterne og drinks
Ingredienser
- 125 gram Sukker
- 2.5 deciliter Vand
- 5 Husblas
- 2.5 deciliter Champagne
Sådan gør du
- Kom husblassen i en skål med kold vand. Kom sukker og vand op i gryde og bring det i kog. Når vandet begynder at koge, den af varmen. Vrid husblassen for vand og kom den op i den varme vand. Rør husblassen ud i vandet og laddet køle let, ved stuetemperatur. Når vandet er kølet let, kommes champagnen op i gryden og det hele røres let sammen. Kom champagnen op i en hælde kande, så er den nemmere at styrer. Kom den varme champagne gele op i et fad og sæt det på køl i minimum to timer, til geléen har sat sig. Men gerne natten over. Skær geléen i mindre stykker og brug som pynt i driks, på toppen af kager, som et lag gele midt i kagen. Skal geléen bruges som et smukt lag på toppen på et flot blank lag, så lad den afkøle cirka 20 minutter på køkkenbordet, inden den hældes på toppen af kagen, med kagering omkring.