Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

14. september 2022
Ej men den smager så godt! Sødt, knas, cremet og friskt i herligt mix. Og brombær og lakrids går bare virkelig godt sammen.
Brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr

Opskrift på brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr

Kunne det være noget med en nem og lækker lille dessert?

Så skulle I prøve den her skønne brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr.

Ej men den smager så godt! Sødt, knas, cremet og friskt i herligt mix. Og brombær og lakrids går bare virkelig godt sammen.

Desserten er super simpel og kan laves på ingen tid; digestive knuses og røres med smeltet smør og lakridspulver, brombær moses med lidt honning og så er det bar at lægge i lag med vanilleskyr og toppe med lidt friske bær og evt lidt ekstra lakrids.

Kan du se det for dig? Mums! Desserten kan sagtens laves i forvejen, men er også lækker at servere helt frisk – gør det som det passer bedst


Brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr
Antal: 2 glas

Brombærtrifli med digestive, lakrids og skyr

Ej men den smager så godt! Sødt, knas, cremet og friskt i herligt mix. Og brombær og lakrids går bare virkelig godt sammen.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Dessert, Sødt
Tilb. tid: 10 minutter

Grej

Ingredienser

  • 8 stk. Digestive kiks
  • 1 spsk. Smør
  • 1 tsk. Lakridspulver
  • 2 deciliter Skyr vanilje
  • 1,5 deciliter Brombær
  • 1 tsk. Honning flydende
  • Lakridsgranulat lidt, kan udelades

Sådan gør du

  • Smelt smør i mikroovn eller på pande.
  • Tag smørret af varmen og rør lakridspulver i.
  • Knus digestive kiksene og rør i lakridssmørret.
  • Mos 1 dl brombær med honning (resten af bærerne gemmes til topping).
  • Anret desserten i små glas; først kiks, så skyr, derefter de moste brombær og så forfra med kiks.
  • Afslut med lidt friske bær og evt. lidt lakridsgranulat på toppen – servér