Opskrift på brombær cheesecake cocktail
Endnu en fantastisk kage/cocktail kombination fra mit samarbejde med Lena Thorsson. Her har hun på magisk vis lavet en lækker brombær cheesecake.
Jeg har skabt denne dejlige flydende cheesecake med en dyb frugtig og cremet smag.
Tidligere har jeg bl.a. lavet en Citrontimian olivetto med smag henimod en fransk citrontærte, hindbærsnitte cocktail og romkugle cocktail.

Brombær cheesecake cocktail
Ingredienser
- 5 centiliter Vodka LOCAL SPIRITS DISTILLED
- 2 centiliter Likør Creme de Mûre
- 3 centiliter Brombærpure
- 2 centiliter Citronsaft
- 1.5 centiliter Sukkersirup
Mascarponecreme
- Mascarpone
- Vaniljesukker
- Citronsaft
- Citronskal
Topping
- Citronmelisse
- Brombær
Sådan gør du
- Rør mascarpone sammen med en smule vaniljesukker, citronsaft og citronskal. Kom vodka, likør, puré, citronsaft og sukkersirup i en shaker og ryst det hårdt i cirka 20 sekunder sammen med isterninger. Sigt det ned i et lowball glas med nye isterninger. Kom en skefuld af mascarponen ovenpå og pynt med brombær og citronmelisse. Skål.