Opskrift på bløde flødekarameller med chokolade og salt
Lækre flødekarameller lavet af sukker, glukosesirup, fløde, chokolade og salt.

Antal: Portioner
Bløde Flødekarameller med chokolade og salt
Ingredienser
- 2 deciliter Sukker
- 0.5 deciliter Glukosesirup
- 1.5 deciliter Lys sirup
- 2 deciliter Fløde
- 100 gram Chokolade
- 12 gram Salt Gerne havsalt
Sådan gør du
- Bland sukker, glukosesirup, lys sirup og fløde i en gryde. Lad det hele koge vel middel varme i 30 min. Rør jævnligt i massen.
Når massen har kogte i 30 min, og er begyndt at tykne tages den af varmen. Tilføj chokolade og rør indtil chokoladen er smeltet ind i karamelmassen. Tilsæt salt
Hæld karamelmassen, over i en bagepapirklædt form.
Lad karamelmassen køle delvis ned. Skær karamellen i de ønskede størrelse stykker og lad den køle yderlig ned. Pak karamellerne ind i mindre stykker af madpapir.
Noter
Opbevar de bløde flødekarameller i køleskabet, pakket ind i madpapir