Den dejlige cocktail Black Russian – en skarp og stærk afslutning på et lækkert måltid.
Efter sigende skulle drinken ikke være russisk, men stamme fra den belgiske bartender Gustave Tops, som lavede den i 1949.
Han arbejdede i Bruxelles på Hotel Metropole og lavede den til ære for Perle Mesta, der var amerikanske ambassadør i Luxembourg på det tidspunkt.
Den har navn den sorte kaffelikør (Black) og landet hvor vodka stammer fra (Russian).
Black Russian
Udskriv Pin Del på FacebookIngredienser
- 8 centiliter Vodka
- 4 centiliter Kahlua
- Kandis Garnish
Sådan gør du
- Hæld vodka og Kahlua ned i en shaker med is. Shake hårdt i 20-30 sekunder. Finestrain i et lowball glas med isterninger. Garnish med en kandis stang. Garnish med kandis
Noter
Om forfatteren
FlytBar tilbyder cocktail catering, dispensere med ready-to-drink cocktails, og cocktail kurser til både private og erhverv i hele Danmark. FlytBars bartendere er erfarne inden for bar- og cocktailevents. Bartenderne har gennemgået en grundig intern uddannelse, og er kyndige inden for både grund-teknikker som pouring og mixing, service bag baren samt mere dybdegående spiritusviden og mixologi.
Følg vores Instagram profil og læs mere om os på vores hjemmeside.