x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Barbecue marinade

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 29. august 2019

Når vejret er godt, indbyder det til grill og barbecue – sådan er det bare ?

Og som det er med SÅ meget andet, så bliver barbecue marinaden bare bedst, når man laver den selv.

Barbecue marinade

Dette er min version!

Den er krydret og lækker og HELT perfekt til at marinere både kylling, okse- og svinekød. Og så tager den altså kun 10 minutter at lave, så der er faktisk ingen undskyldning for at lade være. Ingredienserne har du sandsynligvis allerede i køkkenet ?


Barbecue marinade

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2.5 Ketchup
  • 0.5 deciliter Æblecidereddike
  • 1.5 deciliter Brun farin
  • 2 spsk. Soya
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 2 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Chilipulver
  • 1 tsk. Salt

Sådan gør du

    1. Find en gryde.
    2. Kom samtlige ingredienser i gryden.
    3. Sæt gryden på komfuret.
    4. Lad det koge op og rør rundt.
    5. Tag gryden af varmen.
    6. Lad det køle af.
    7. Marinaden er nu klar til brug! ?
    Barbecue marinade

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

Jeg lod mig inspirere af denne opskrift, men ændrede bare lidt i den ved at undlade at tilføje hot sauce.