Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.

Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.

Baileys chokolademousse med mælkechokolade
Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.
Udskriv
Pin
Antal: 4 Personer
Ingredienser
- 200 gram Mælkechokolade
- 3.5 deciliter Piskefløde Stuetemperatur
- 1 deciliter Baileys
Sådan gør du
- Smelt mælkechokoladen over er vandbad og lad den afkøle lidt.
Pisk den stuetempererede piskefløde til en let flødeskum, pas på den ikke bliver overpisket. Vend 1/3 del af flødeskummen ned i den smeltede chokolade og rør det godt sammen, så chokoladen bliver tempereret med flødeskummet.
Rør baileys i chokolademassen, inden resten af flødeskummen vendes forsigtig i chokoladen. Pas på med at luften ikke bliver slået ud af flødeskummen. Kom chokolademousse på serveringsglas og sæt den på køl i minimum 2-4 timer inden servering. Tag moussen ud af køleskabet cirka 10 minutter inden servering og pynt den med lidt friske bær og evt. spiselige blomster.
Noter
Hvis du er i tvivl om hvilke blomster der er spiselige, så spørg din blomsterhandler/gartneri fysisk eller skriv f.eks. til en online forhandler af blomster.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.