Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.

Opskrift på baileys chokolademousse med mælkechokolade
Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.

Antal: Personer
Baileys chokolademousse med mælkechokolade
Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.
Ingredienser
- 200 gram Mælkechokolade
- 3.5 deciliter Piskefløde Stuetemperatur
- 1 deciliter Baileys
Sådan gør du
- Smelt mælkechokoladen over er vandbad og lad den afkøle lidt.
Pisk den stuetempererede piskefløde til en let flødeskum, pas på den ikke bliver overpisket. Vend 1/3 del af flødeskummen ned i den smeltede chokolade og rør det godt sammen, så chokoladen bliver tempereret med flødeskummet.
Rør baileys i chokolademassen, inden resten af flødeskummen vendes forsigtig i chokoladen. Pas på med at luften ikke bliver slået ud af flødeskummen. Kom chokolademousse på serveringsglas og sæt den på køl i minimum 2-4 timer inden servering. Tag moussen ud af køleskabet cirka 10 minutter inden servering og pynt den med lidt friske bær og evt. spiselige blomster.
Noter
Hvis du er i tvivl om hvilke blomster der er spiselige, så spørg din blomsterhandler/gartneri fysisk eller skriv f.eks. til en online forhandler af blomster.