ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Baileys chokolademousse med mælkechokolade

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 25. april 2018
Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.

Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.


Baileys chokolademousse med mælkechokolade

Dejlig fyldig chokolademousse, på almindelig mælkechokolade.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dessert, Sødt
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 4 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram Mælkechokolade
  • 3.5 deciliter Piskefløde Stuetemperatur
  • 1 deciliter Baileys

Sådan gør du

  • Smelt mælkechokoladen over er vandbad og lad den afkøle lidt.
    Mælkechokolade
    Pisk den stuetempererede piskefløde til en let flødeskum, pas på den ikke bliver overpisket.
    Vend 1/3 del af flødeskummen ned i den smeltede chokolade og rør det godt sammen, så chokoladen bliver tempereret med flødeskummet.
    Baileys og mælkechokolademousse
    Rør baileys i chokolademassen, inden resten af flødeskummen vendes forsigtig i chokoladen. Pas på med at luften ikke bliver slået ud af flødeskummen.
     
    Kom chokolademousse på serveringsglas og sæt den på køl i minimum 2-4 timer inden servering.
    Tag moussen ud af køleskabet cirka 10 minutter inden servering og pynt den med lidt friske bær og evt. spiselige blomster.
    Mælkechokolademousse

Noter

Hvis du er i tvivl om hvilke blomster der er spiselige, så spørg din blomsterhandler/gartneri fysisk eller skriv f.eks. til en online forhandler af blomster.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.