ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bagte rabarber

RASMUSBREDAHL | 15. april 2020
Lige nu skyder de skønneste danske rabarber op af jorden. At bage rabarber gør at man langt lettere kan styre konsistensen, så den ikke splatter og trevler.

Gastronomisk førstehjælp??‍?

Lige nu skyder de skønneste danske rabarber op af jorden?

At bage rabarber gør at man langt lettere kan styre konsistensen, så den ikke splatter og trevler.

Rabarber passer rigtig godt sammen med chili, både i det salte køkken som chutney og i salater, samt i desserter. Det er vigtigt at dosere chili i desserter, styrken skal give et lille svirp og må endelig ikke blive for dominerende.

Bagte rabarber


Antal: 2 personer

Bagte rabarber

Lige nu skyder de skønneste danske rabarber op af jorden. At bage rabarber gør at man langt lettere kan styre konsistensen, så den ikke splatter og trevler.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: rasmusbredahl
Ret: Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 5 stængler Rabarber skyllet
  • 200 gram Rørsukker
  • 0.5 stk. Chili frisk
  • 1 stk. Vaniljestang kornene

Sådan gør du

  • Skær rabarberstænglerne 5-6 cm lange stykker.
  • Hak chili fint og vend sammen med sukkeret og vaniljekornene.
  • Sukker/ chili blandingen vendes rundt med rabarberstykkerne og fordeles i en bradepande.
  • Bag i forvarmet ovn ved 100 grader i cirka 25 minutter til de er let møre, men stadig har fast konsistens.
  • Kom på køl en times tid.
  • Sigt saften fra og brug som en lækker limonade.

Om forfatteren


Rasmus er madnørd og forfatter

Følg mig på Instagram her.