x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Bagt grød med bær og mandler

HENRIETTE KRISTIANSEN | 5. juni 2019

Bagt grød er skøn morgenmad på sådan en dag, hvor man har lidt ekstra tid her på grundlovsdag? Måske I også har fri i dag…?

Du kan blande næsten hvad som helst i bagt grød og det smager skønt!

Denne fløjsbløde grød med sprød top og masser af bær toppet med lidt honning er altid et hit ? Og så passer den sig selv i ovnen, mens du klarer morgenrutinerne ?


Bagt grød med bær og mandler

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 150 gram Bær Jeg brugte brombær og solbær
  • 2 spsk. Honning
  • 75 gram Havregryn
  • 1.5 deciliter Mælk
  • 1 stk. Æg
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Stødt ingefær
  • 1 tsk. Kardemomme
  • Mandler

Sådan gør du

  • Fordel godt halvdelen af bærerne i bunden af en ovnfast skål.
    Dryp 1 spsk. honning ovenpå bærrene. 
    Bland havregryn, æg, mælk, citronsaft og krydderier i en skål.
    Rør 1 spsk. honning ud i.
    Fordel massen ovenpå bærrene.
    Put resten af bærerne ovenpå grøden og drys de hakkede mandler på. 
    Bag ved 200 grader i 30 minutter.
    Pynt evt. med friske bær inden servering og top med lidt sirup ?

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.