Bagt grød er skøn morgenmad på sådan en dag, hvor man har lidt ekstra tid her på grundlovsdag? Måske I også har fri i dag…?
Du kan blande næsten hvad som helst i bagt grød og det smager skønt!
Denne fløjsbløde grød med sprød top og masser af bær toppet med lidt honning er altid et hit ? Og så passer den sig selv i ovnen, mens du klarer morgenrutinerne ?
Bagt grød med bær og mandler
Udskriv Pin Del på FacebookIngredienser
- 150 gram Bær Jeg brugte brombær og solbær
- 2 spsk. Honning
- 75 gram Havregryn
- 1.5 deciliter Mælk
- 1 stk. Æg
- 1 tsk. Citronsaft
- 0.5 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Stødt ingefær
- 1 tsk. Kardemomme
- Mandler
Sådan gør du
- Fordel godt halvdelen af bærerne i bunden af en ovnfast skål. Dryp 1 spsk. honning ovenpå bærrene. Bland havregryn, æg, mælk, citronsaft og krydderier i en skål. Rør 1 spsk. honning ud i. Fordel massen ovenpå bærrene. Put resten af bærerne ovenpå grøden og drys de hakkede mandler på. Bag ved 200 grader i 30 minutter. Pynt evt. med friske bær inden servering og top med lidt sirup ?
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)
Følg min Instagram profil her.