x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Aspargesbroccoli

Anette Søstrøm Asmussen | 1. april 2020

Aspargesbroccoli er en spøjs størrelse. Det er en japansk “hybrid” af almindelig broccoli og pak choi, men de er betydeligt mere delikate end den almindelige broccoli. Aspargesbroccoli er en anelse sødere i smagen, og så minder de lidt om asparges.

Aspargesbroccoli

Når de bliver tilberedt, får stilken et virkelig skønt bid, mens buketterne bliver perfekt bløde.

 

Aspargesbroccoli opskrift

Aspargesbroccoli

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Grønt og godt, Tilbehør
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 deciliter Vand
  • 100 gram Smør
  • Aspargesbroccoli

Sådan gør du

    1. Kom smør og vand i en gryde.
    2. Bring det i kog.
    3. Kom aspargesbroccoli i gryden og giv det et let opkog i 2 minutter.
    4. Sluk for blusset og lad det stå i et par minutter.
    5. Tag dem op og dup dem tørre med et rent viskestykke.
    6. Servér straks.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.