x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Appelsinpuré

REDAKTION | 19. december 2017
Lavet med Ultratex

Dejlig nem opskrift til at lave en lækker appelsinpuré ved hjælp af molekylær gastronomi.


Appelsinpuré

Lavet med Ultratex
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Fest, Gæstemad, Molekylær Gastronomi, Nytår, Sødt
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 300 gram Appelsinjuice
  • 50 gram Sukker
  • 10 gram Special Ingredients Citric Acid
  • 15 gram Special Ingredients Ultratex

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i en høj skål og blend grundigt med en stavblender.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Modern Recepies.