Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Appelsin ganache til fyldte chokolader

madsglunde

Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer

17. februar 2021

Opskrift på appelsin ganache til fyldte chokolader

I går jeg laver fyldte chokolader med appelsin ganache.

Mørk chokolade og appelsin er bare en kombination der passer så godt sammen.

Jeg har kastet mig lidt i gang med at lave fyldte chokolader herhjemme, så kommer nok mange flere opskrifter på fyld til dem.

Håber at I vil prøve min opskrift på appelsin ganache næste gang I skal laver fyldte chokolade.


Servings: 1 portion

Appelsin ganache til fyldte chokolader

Author: madsglunde
Keyword: Chokolade, Sødt
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredients

  • 200 gram Hvid chokolade
  • 0.5 deciliter Fløde
  • 1 stk. Appelsin økologisk

Instructions

  • 1. Den hvide chokolade smeltes i vandbad eller mikrobølgeovn (må ikke blive for varm) til ca. 28-29 grader.
    2. Fløde kommes i en gryde, varmes op til cirka 80 grader.
    3. Skal og saft fra appelsinen kommes i fløden.
    4. Fløden hældes forsigtigt ned til chokoladen, i mens der røres.
    5. Når det har en ensartet konsistens, kommer den på sprøjtepose og køles ned.
    6. Nu er det klar til af fylde i forme.
    Appelsin ganache til fyldte chokolader

Notes

Tip: Kan godt laves dagen før, og sætte på køl, men når man skal fylde chokoladen skal det helst stuetemperatur, så tager vi ud nogle timer før brug.