Opskrift på appelsin ganache til fyldte chokolader
I går jeg laver fyldte chokolader med appelsin ganache.
Mørk chokolade og appelsin er bare en kombination der passer så godt sammen.
Jeg har kastet mig lidt i gang med at lave fyldte chokolader herhjemme, så kommer nok mange flere opskrifter på fyld til dem.
Håber at I vil prøve min opskrift på appelsin ganache næste gang I skal laver fyldte chokolade.

Appelsin ganache til fyldte chokolader
Grej
Ingredients
- 200 gram Hvid chokolade
- 0.5 deciliter Fløde
- 1 stk. Appelsin økologisk
Instructions
- 1. Den hvide chokolade smeltes i vandbad eller mikrobølgeovn (må ikke blive for varm) til ca. 28-29 grader. 2. Fløde kommes i en gryde, varmes op til cirka 80 grader. 3. Skal og saft fra appelsinen kommes i fløden. 4. Fløden hældes forsigtigt ned til chokoladen, i mens der røres. 5. Når det har en ensartet konsistens, kommer den på sprøjtepose og køles ned. 6. Nu er det klar til af fylde i forme.