x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Aperol spritz

ANNE METTE AUTZEN | 11. juni 2019

Sommerklassikeren Aperol Spritz – så er der italiensk sommer på glas!

Smagen af Aperol Spritz er helt unik: Det bitre hint af appelsinskal med en let sødme, dejlig friskhed, og en anelse perlende fornemmelse… Ganske uimodståelig! Der er ikke noget at sige til, at denne apéritif er blandt de bedst sælgende cocktails i verden.

Aperol Spritz serveres helt traditionelt i et særligt Aperol Spritz-glas, der forestiller Aperol-flasken vendt på hovedet. Jeg serverer den i margaritaglas, og jeg synes, de gør det ligeså fint.

Opskriften her er til 2 glas.


Aperol spritz

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 2 Glas
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 8 centiliter Aperol
  • 12 centiliter Prosecco
  • 4 centiliter Danskvand
  • 2 loaf Appelsin
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Tag 2 store glas, f.eks. margarita- eller rødvinsglas.
    Fyld hvert glas med isterninger.
    Fordel først Prosecco i hvert glas, efterfulgt af Aperol og dansvand.
    Læg én skive appelsin i hvert glas.
    Smæk benene op og nyd din iskolde italienske sommerapéritif.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!