Disse er vist en smule uden for sæson, men de er for lækre til kun at blive bagt i december måned.

Disse er vist en smule uden for sæson, men de er for lækre til kun at blive bagt i december måned.

Sukkerfrie havrecookies
Disse er vist en smule uden for sæson, men de er for lækre til kun at blive bagt i december måned.
Udskriv
Pin
Antal: 1 Portioner
Ingredienser
- 300 gram Dadler tørrede
- 300 gram Havregryn
- 100 gram Smør
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 knsp. Salt
- 1 tsk. Kanel stødt
- 1 knsp. Kardemomme
Sådan gør du
- Blend dadler og smør grundigt sammen.
- Tilsæt bagepulver, kanel, kardemomme, salt og blend det sammen.
- Tilsæt nu havregryn lidt ad gangen, mens du blender. Småkagedejen er færdig når den er ensartet.
- Bag dine småkager ved 200 graders normal varme 10 minutter, eller til de er bagt gyldne og sprøde.
- Velbekomme.
Om forfatteren
Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.
Følg os på Instagram her