Opskrift på spinat vafler
Prøv denne opskrift på lækre, flotte og sunde spinatvafler.
De er super hurtige at lave og fyldet kan varieres i uendeligheder.
Jeg har på billedet lavet en spinatvaffel med humus, krydret kyllingebryst (pulled) feldtsalat, syltede løg og forårsløg.
Jeg kan også stærkt anbefale røget laks, pesto og ristede mandler.
Spinat vafler
Ingredienser
- 200 gram Frisk spinat
- 3 Æg
- 2 deciliter Hvedemel
- 1 deciliter Mælk
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Bagepulver
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej. Pensel vaffeljernet med smør eller olie og steg vaflerne til de er dejlig lysebrune og sprøde.