Opskrift på ramsløgsolie
Nu er det for alvor blevet ramsløg sæson igen.
Derfor har jeg selvfølgelig været ude og plukke.
Personligt elsker jeg ramsløg, det er super lækkert til langt det meste og så kan der laves en masse lækre ting af det.
Her har jeg et godt bud på hvad jeg elsker at bruge ramsløg til: grøn olie.
Dette er bare super lækkert og det giver en flot farve til maden! Det kan bruges til at dryppe på supper eller tallerkenen, men det kan også bruges til ramsløgsmayo.
Her får du den flotteste grønne farve, som bare emmer af forår.
I får her opskriften på grøn olie, og så er det ellers bare med at komme ud og plukke.

Ramsløgsolie
Ingredienser
- 150 gram Ramsløg frisk
- 3 deciliter Rapsolie
Sådan gør du
- 1. Alle ingredienserne kommes ned i en blender. 2. Det hele blendes sammen til det opnår en temperatur på 60-70 grader. 3. Si massen gennem et kaffefilter eller et klæde (kan godt tage lidt tid). 4. Kom det i en sprøjtepose, og hæng det op. 5. Efter lidt tid kan man se alt vandet ligger sig i bunden, kom en klemme på der hvor det skiller. 6. Hæld så derefter vandet ud og olien over i en en bøtte.