Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pisket smør

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

7. april 2018
Pisket smør. Denne opskrift er super simpel og lynhurtig at lave. Hvis du ikke "orker" at lave en Sauce Bearnaise eller andet lækkert til en stegt eller grillet bøf.

Opskrift på pisket smør

Pisket smør. Denne opskrift er super simpel og lynhurtig at lave, hvis du ikke “orker” at lave en Sauce Bearnaise eller andet lækkert til en stegt eller grillet bøf.


Antal: 4 Portioner

Pisket smør

Pisket smør. Denne opskrift er super simpel og lynhurtig at lave. Hvis du ikke "orker" at lave en Sauce Bearnaise eller andet lækkert til en stegt eller grillet bøf.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Keyword: Tilbehør
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 8 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Smør
  • 5 gram Salt God flagesalt såsom Maldon
  • 1 spsk. Peber Friskkværnet
  • 1/3 stk. Citron kun saften
  • Krydderurter Estragon (kan sagtens være timian, kørvel eller bredbladet persille)

Sådan gør du

  • Sørg for at smørret har stuetemperatur, så tag det ud af køleskabet minimum 30 minutter før det skal laves (gerne 1 time).
  • Hak krydderurten, kværn peberet og pres saften ud af citronen.
  • Læg smørret i en stor skål og pisk det godt igennem med et piskeris. Det tager 4-6 minutter og der skal piskes hele tiden.
  • Tilsæt krydderurten, peberet, saltet og citronsaften. 
  • Smørret er klar til servering.
  • Det kan bruges til at dyppe brød i eller tag en skefuld og læg det ovenpå et stykke rygende varmt stykke kød ved serveringen.