Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade. Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!

Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade.
Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!
Sødt – surt – salt?
Cheers.

Ouzo-limonade
Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade. Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!
Udskriv
Pin
Antal: 1 drink
Ingredienser
- 5 centiliter Ouzo
- 3 centiliter Citronsaft friskpresset
- 3 centiliter Sukkersirup
- 5 centiliter Danskvand
- Isterninger
Sådan gør du
- Kom ouzo, citronsaft og sirup i en shaker med is og ryst drinken godt sammen.
- Hæld over i et lavt glas fyldt halvt med is.
- Top med danskvand og rør let rundt.
- Pynt med citronskive og agurkeskive.
Noter
Find en opskrift på hjemmelavet sukkersirup her.
Om forfatteren
Hjemmebaren er et nemt og hurtigt menukort på instergram over simple og lækre drinks og cocktail, som alle kan være med på.
Følg mig på Instagram her.