ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ouzo-limonade

HJEMMEBAREN | 3. juni 2021
Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade. Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!

Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade.

Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!

Sødt – surt – salt?

Cheers.


Ouzo-limonade

Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade. Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Drinks
Køkken: Middelhavet
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 1 minute
Antal: 1 drink
Forfatter: Hjemmebaren

Ingredienser

  • 5 centiliter Ouzo
  • 3 centiliter Citronsaft friskpresset
  • 3 centiliter Sukkersirup
  • 5 centiliter Danskvand
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Kom ouzo, citronsaft og sirup i en shaker med is og ryst drinken godt sammen.
  • Hæld over i et lavt glas fyldt halvt med is.
  • Top med danskvand og rør let rundt.
  • Pynt med citronskive og agurkeskive.

Noter

Find en opskrift på hjemmelavet sukkersirup her.

Om forfatteren


Hjemmebaren er et nemt og hurtigt menukort på instergram over simple og lækre drinks og cocktail, som alle kan være med på.

Følg mig på Instagram her.