
Opskrift på hurtige boller
Denne opskrift er perfekt hvis tiden er knap eller du som mig har små børn, der bare ikke kan vente på hæve tider.
Da bollerne er uden rigtig hæve tid, er de bedst samme dag som de er bagt. Hvis der er boller tilovers, vil de have rigtig godt af at blive lunet i mikrobølgeovnen eller en tur på brødristeren.

Hurtige boller
Ingredienser
- 0.5 package Gær Eller tørgær
- 5 deciliter Vand Lunkent
- 1 spsk. Groft salt
- 1 spsk. Sukker
- 3 spsk. Olie Smags nuetral
- 7 gram Hvedemel
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Kom gær, salt, sukker, olie og lunkent vand op i en røreskål og rør gæren ud i vandet. Kom melet i lidt ad gangen og rør dejen godt sammen, uden at dejen bliver tør. Når dejen er lækker og let, er dejen klar. Vend dejen ud på et let meldrysset bord og hent børnene hvis de er smuttet ud af køkkenet imens du rørte dejen. Del nu dejen i 10-12 stykker og så er det bare igang med at forme boller. Sæt bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. I dag ville vores datter have boller med rosinøjne, så det fik hende boller naturligvis. Bagepladen blev placeret i midten af ovnen og bagt i 10-12 minutter ved 210 grader varmluft. Når bollerne er bagt, ligges de til afkøling på en bagerist.