x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Confiteret æggeblomme

PER ASMUSSEN | 25. juni 2018

Confiteret æggeblomme (konfiteret) er en dejlig anderledes (og lækker) måde at få æggeblommer på. Prøv det næste gang du skal have tartar, pariserbøf eller en luksusudgave af biksemad.


Confiteret æggeblomme

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Æg, Tilbehør
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 1 time
Antal: 2 stk.
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 1 deciliter Olie Smagsneutral

Sådan gør du

  • Læg blommerne enkeltvis i små skåle (ramkeiner).
    Hæld cirka 1/2 dl olie i hver af dem - brug mere hvis blommen ikke er dækket til.
    Tilbered dem i ovnen ved 65 grader i 60 minutter i ovnen.
    De kan sagtens tilberedes et par timer i forvejen. Du skal bare sørge for at de står i olien, indtil du skal bruge dem. 

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.