ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ztove brænder dig ikke af

SPONSORERET INDHOLD | 22. maj 2023

Alle, der kender mig ved, at jeg ikke indgår kommercielt samarbejde med hvem som helst, og jeg stort set har brugt alt jeg ejer på at bygge GastroFun op og formidle min nysgerrighed og madglæde til andre.

For omkring 10 år siden lærte jeg om temperaturstyring og sous vide. Alle jer, som har fulgt GastroFun fra starten ved, at grunden til at jeg startede, var for at dele min kærlighed til sous vide.

Nu er jeg blevet nyforelsket.

Jeg har fået en kogeplade, der virker helt anderledes end normale kogeplader.

Ztove gør det muligt at kontrollere temperaturen på mine pander og gryder. Hvis du laver meget mad, ved du at det er en game-changer:

  • Der er aldrig noget som koger over eller brænder på.
  • Du skal ikke justere varmen på komfuret (1-9) i tide og utide. I stedet indstiller du temperaturen én gang, og så vil Ztove opretholde den – ligesom sousvide bare med stegning op til 250 ​​°C. 
  • Ztove er et alt-i-et værktøj. Med temperaturstyring kan du bruge din gryde som sous-vide, riskoger, friture og meget mere. Så slipper du for at have en masse køkkenmaskiner til at stå og fylde.

Bliver jeg betalt for at samarbejde med dem? Ja, det kan du tro og det er jeg så stolt af. Jeg har fulgt firmaet lige siden de lancerede deres første demo/testudgave af produktet og nu mener jeg at de er klar til at indtage alle private madentusiasters køkken. Sammen med denne danske virksomhed har jeg filmet 6 videoer, hvor jeg laver nogle af mine yndlingsopskrifter på kogepladen.

Efter at have prøvet systemet, er jeg meget overbevist om at temperaturstyring bliver standarden i alle køkkener i fremtiden.

Se introen til min video-serie her, hvor jeg bl.a. tester svinekæbe sous vide direkte i gryden, ristede løg i friture og meget mere:

Jeg har selv fået Ztove installeret i vores TV-Køkken, og jeg blev så begejstret at min kone og jeg er i gang med at få det installeret derhjemme.


Det kan virkelig anbefales.

Den gode nyhed er, at jeg har fået lov til at give dig rabat. 

Følg linket herunder og få gratis installation. Du skal bare åbne hoveddøren, så klarer Ztove resten.

Besøg Ztove her