ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vores brugere

PER ASMUSSEN | 25. november 2019

Indimellem skal man huske at sige tak. Så først og fremmest: Tak for jer. Vi ELSKER at se hvor mange madglade sjæle, I faktisk er derude i det danske land, og HOLD nu op nogle skønne madnørder I altså er. Madnørder som deler vores store passion om meget mere gastroFUN hjemme i de danske køkkener! Det driver os hver evig eneste dag. Uden jer, ville GastroFun ikke være det, det er i dag. Bogstaveligt talt! GastroFun har altid primært været et brugerstyret madunivers, så det er jeres opskrifter, erfaringer og eksperimenter i køkkenet, der er hele fundamentet for det, som GastroFun er og altid skal være! I er helt enkelt med til at styre GastroFuns indhold – både i går, i dag og i morgen!

DERFOR vil vi præsentere jer for et særligt udpluk af vores mange brugere. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at den første, I skal møde, er en MEGET prominent mand i GastroFun-universet, som du SKAL kende!
Og sidst men ikke mindst: HUSK nu, at man ikke må tage noget for givet i tilværelsen.

Alt kan vende på et øjeblik – hvilket også er hele grunden til, at GastroFun er, hvor det er i dag, men den kan vi tage en anden dag! I mellemtiden kan vi da trods alt spise en masse god hjemmelavet mad, slappe mere af og bare nyde.

Per Asmussen

Per Asmussen

Sig lige hej til Per! Per er en mand, som du bare SKAL kende. Det er nemlig ham, der i tidernes morgen besluttede sig for at stifte GastroFun.dk.

Pers hjerte er stort og kødfyldt! ? Eller sagt på en anden måde: Pers hjerte banker ISÆR for godt kød, helst krogmodnet, samt sous vide og at “smage maden til”. Inviterer du Per til spisning, så ender han med garanti med at give dig en hjælpende hånd med tilsmagningen. Så hjælpsom er han nemlig anlagt…

Som barn var Per ét af de mest KRÆSNE børn. Han spiste kød, kartofler og sovs. Færdig punktum. Det er derfor, han i dag er så passioneret omkring, at mad skal tilberedes PERFEKT, for hvis det er perfekt, jamen så kan de fleste mennesker også lide det. Danskerne skifter typisk imellem at lave de samme 10-20 retter derhjemme, men ved at spise efter sæsonen og at benytte sig af både de nye og de gode gamle køkkenteknikker, så har Per oplevet at spise MEGET mere lækkert og varieret! Det er dét, han vil give videre til os andre.

Vigtig viden og ligegyldig info: Per kan ikke udstå jordbær .

Foto: Nicoline Lodahl Karlsen


Anette Søstrøm Asmussen

Anette Søstrøm Asmussen

Sig pænt goddag til Anette! Og Anette, ja hende kommer du ikke udenom på GastroFun.dk. Ikke alene er hun HELT VILD med at bage, hun er også Pers bedre halvdel.

Anette er præget af en opvækst fyldt med alle de klassiske danske retter, men derudover introducerede hendes far også familien for det franske køkken igennem mange restaurantbesøg og skiferier. Dette har givet hende den helt naturlige nysgerrighed, hun har til ALT mad!

Køkkenet og madlavningen er blevet det sted, Anette søger hen for at hygge sig og slappe helt af! Og udover at være en haj til hjemmelavet pasta og pizza lavet helt fra bunden af, så kan Anette også noget med desserter og kage ? Hun eksperimenterer i vildskab i det søde køkken, særligt i disse dage, hvor hun er gået på barsel – det nyder vi altså godt af her på redaktionen!

Vigtig viden og ligegyldig info: Anettes “go to”-ret er pandekager, og derfor står familiens aftensmad på pandekager med is cirka en gang om måneden!


Thomas Nielsen

Thomas Nielsen

Hils på Thomas! ?

Thomas er den bageglade dreng i klassen – i bogstaveligste forstand. Han er nemlig madkundskabslærer… men ikke den heeelt almindelige af slagsen! Næææ, sommersalater, hakkebøffer, spaghetti kødsovs og alle de andre nemme retter, som ungerne i hans skole i teorien kan lære derhjemme – ja, de hører altså ikke til i Thomas’ kompendium. Der står i stedet beignet-dej, hjemmerørt bearnaise og molekylær gastronomi på menuen ?‍?⚗ Derudover er Thomas brødpassioneret, og især fordej står hans hjerte MEGET nært. Og så skal køkkengrej altså bare være i orden og af topkvalitet!

Og nå ja, Thomas stammer forresten fra en familie, der er svært glade for at komme rigelige mængder alkohol i saucer og desserter – deres tiramisu er eksempelvis jævnt sprittet og ikke for sarte sjæle!

Vigtig viden og ligegyldig info: Thomas er VIRKELIG dårlig til at koge kartofler og har gjort det cirka 10 gange i sit liv.


Anne Mette Autzen

Anne Mette Autzen

Hils på Anne Mette!

Anne Mette kommer fra et hjem, hvor der virkelig bliver kræset om måltiderne og menuen. Hun er sønderjyde og er derfor glad for de gamle sønderjyske klassikere – hun går generelt meget op i at fastholde de gode traditioner!

Men hun ELSKER dog også at eksperimentere med nye ting i madlavningen – gerne med sæsonens råvarer. Hvad enten der står kødgryder, syltning eller bagning på programmet, så har hun skam allerede snørret forklædet! ?

Hverdagsretterne emmer typisk af MASSER af variation, dog typisk med fokus på retter, der er hurtige og nemme at lave i en travl hverdag for en typisk dansk familie, og så har retterne ofte korte ingredienslister.

Vigtig viden og ligegyldig info: Spørger du Anne Mette, så er rosiner i bagværk altså bare et NO-GO!


Ronnie Petersen

Ronnie

Tag rigtig godt i mod Ronnie! ?‍♂

Ronnie kommer fra en ærkenordjysk familie. Derfor er det lidt usædvanligt, at han faktisk bedst kan beskrives som en SUCKER for det amerikanske køkken. Både amerikanske tærter, kager, desserter, saucer, ja ALT amerikansk mad, det er altså bare top-dollar.

Og så er han intet mindre end en passioneret burgerentusiast. Han værdsætter VIRKELIG en vellavet burger! Han kunne faktisk spise det til samtlige af sine hovedmåltider. Det er næsten helt absurd.

Ronnie har i øvrigt en kæmpe interesse for både nye og gamle madlavningsteknikker og ikke mindst modning af kød. Han kan faktisk bedst beskrives som en vaskeægte madnørd.

Han nørder nemlig ALT, der har med mad at gøre, HELT ned i detaljen – han har ligefrem bygget sit eget kødmodningsskab ud af et gammelt køleskab! Altså hvem gør lige det?

Vigtig viden og ligegyldig info: Ronnie overkoger ALTID pastaen. Men så er det jo godt, at pasta alligevel ikke er specielt amerikansk, kan man jo sige!