ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vin, viden og værdi hos Oskar Davidsen & Co

SPONSORERET INDHOLD | 21. februar 2023

Man bliver en del af familien hos Oskar Davidsen & Co, der leverer vin til hoteller, restauranter
og caféer i hele landet, for som ringe i vandet spreder den tætte relation sig mellem familievirksomheden, leverandører og kunder. Det sikrer stærke partnerskaber både med den
lille cafe rundt om hjørnet og det store hotel.

I 1946 grundlagde Fritz Paustian senior familievirksomheden Taster Wine, som nu drives af sønnerne Ole og Fritz Paustian, som siden opkøbte Oskar Davidsen & Co. I dag gennemsyrer de samme familieværdier virksomheden, der har eksisteret siden 1888. Det fortæller national salgschef i Oskar Davidsen & Co, Carsten Cesar: „Familiefølelsen kommer til udtryk gennem et enormt højt serviceniveau, for vi går langt for at tilfredsstille både store og små kunder blandt andet i forhold til uddannelse af personale og levering af varer. Vi er ikke bare en vinleverandør, vi er en
partner, kunderne kan regne med i medgang og modgang.“

Derfor oplever vi, at man ikke kun lægger en vinordre hos os, men bruger vores partnerskab til supportering i restauranten eller som afsæt for udarbejdelse af menuer,“ forklarer Carsten Cesar, der bliver suppleret af marketingchef Dirch Kruse Jørgensen: „Vi ser kunderne i øjnene og lytter til deres
ønsker, så vi garanterer, at de får opfyldt deres behov og dermed får den rigtige vin. Det skaber tillid og loyalitet, at de ved, de bliver hørt og set. Vi præsenterer dem kun for det bedste, og det understreger vi ved at imødekomme dem som en del af familien. De mærker, at de kan stole på vores
produkter og rådgivning, og det giver grobund for langvarigt samarbejde og partnerskaber, som skaber tryghed i en travl hverdag.“

Bred portefølje med kunden i centrum


Oskar Davidsen & Co. forhandler vin fra hele verden, og med en bred portefølje sikrer de, at stor som lille får tilbudt de rigtige produkter uanset prisklasse. Sådan bliver både caféen på udkig efter husets vin eller michelinrestauranten med ønsker om enkeltmarksvin fra Frankrig en del af familien:
„Grundet vores store portefølje har vi mange leverandører, og flere af dem har vi samarbejdet med gennem 35 og 40 år. Det skaber en særlig dynamik at arbejde tæt sammen i så mange år, men også nye kunder har glæde af vores sparring og rådgivning, som bidrager til, at de kan tilpasse sig udviklingen i markedet. På den måde opstår der helt naturligt en familiær relation og et stærkt, tillidsfuldt partnerskab,“ fortæller Carsten Cesar.

Økologi for fremtiden

Det er ikke kun omsorgen for kunder og leverandører, der kendetegner Oskar Davidsen & Co. De værner også om natur og miljø ved at rette opmærksomheden mod de omgivelser, vinen produceres i: „Mange af vores producenter er økologisk certificerede eller arbejder aktivt med bæredygtighed, for vi lægger stor vægt på at samarbejde med producenter, som ønsker at indgå i en symbiose med naturen, øge biodiversiteten og arbejde med naturen i stedet for mod den,“ siger Carsten Cesar.
Økologisk vin er ikke kun en trend. Det er fremtiden, lyder det, for selvom der allerede er sket en stor udvikling inden for bæredygtig vinproduktion, bliver ønsket om at drikke vin, der er produceret med respekt for naturen og miljøet, kun større. Det stiller krav til producenter og leverandører, understreger Dirch Kruse Jørgensen:
„Uden at gå på kompromis med kvaliteten ønsker vi at opfylde en række etiske mål med afsæt i økologi og bæredygtighed. Vi står inde for hver en flaske og præsenterer udelukkende vin af meget høj kvalitet for vores kunder.“

Produktionsforholdene har derfor stor betydning, men lige så afgørende er det, at fragten fra nær og fjern foregår bæredygtigt:
„Vi er meget miljøbevidste og tænker over, hvordan de vine, vi køber ind fra hele verden, bliver transporteret mest bæredygtigt. Derfor er det en stor styrke, at vi har egne produktionsfaciliteter på adressen i Brøndby. Det giver os mulighed for at skræddersy leveringer til kundens behov, men samtidig kan vi også tage store vinleverancer hjem, og dermed mindske både transportomkostninger og CO2-aftryk ved fragt,“ konkluderer Carsten Cesar afslutningsvist.