ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vakuumruller

SPONSORERET INDHOLD | 6. juli 2019

SousVideTools 2 paks Vakuumruller – 20 cm x 6m

Ordet sous vide betyder som bekendt “under vakuum”, og når du tilbereder råvarer ved hjælp af sous vide-metoden, kommer du som regel ikke uden om at vakuumpakke dem.

Skal vi se helt nøgternt på det, så behøver du ikke at vakuumpakke råvarerne – det vigtigste er jo reelt set blot, at posen:

  • Kan lukkes
  • Kan holde til temperaturen
  • Ikke flyder op til overfladen.

Nu kunne det lyder som om, at vi taler for, at man ikke gør vakuumeringen til en naturlig del af sous vide-tilberedningen. Det er bestemt ikke tilfældet. Vi mener stadig, at vakuumering er en god idé, da det altså alt andet lige letter dit arbejde rigtig meget!

Vakuumposer kommer i forskellige længder og bredder, men uanset hvad, vil der ofte være et mindre spild per gang. Og du ved hvad man siger: Mange bække små. Ikke sandt?

Udover vakuumposer, har du derfor også en anden mulighd, nemlig vakuumruller.

Og vakuumruller – tænker du måske – hvad er fordelen nu lige ved dét?

Jo ser du, fordelen ved at købe vakuumruller i stedet for “færdige” vakuumposer er, at du er fri for at skulle kæmpe med poser i de forkerte størrelser – du klipper blot den længde af, som lige akkurat du ønsker, og du bestemmer derfor helt selv længden på posen.

Det betyder, at du nu kan vakuumpakke råvarer, der er for store til at passe ind i de gængse størrelser vakuumposer. Det betyder også, at der ikke er unødigt ressourcespild, hvis du står med en råvare, der faktisk bare behøver en kort vakuumpose.

En vakuumrulle er altså supersmart og meget praktisk.

Vakuumrullerne fra SousVideTools er produceret i Europa. De er helt fri for både phtalater, bly og Bisfenol-A, og så kan du holde til temperaturer op helt op til 100 grader celsius. Ydersiden er polyamid (PA), imens indersiden har et lag af polythylene (PE), der er fødevaregodkendt. Så her er tale om rigtig gode kvalitetsposer!

Rullerne kommer i en pakke à 2 ruller, og de er 20 centimeter i bredden og 6 millimeter i tykkelsen.

Du starter blot med at rulle den længde ud, som du skal bruge, og klipper af. Herefter svejser du den ene ende til og kommer råvaren i posen som sædvanligt. Til sidst vakuumerer du posens indhold og svejser posen i den anden ende. Færdigt arbejde. En perfekt tilpasset vakuumpose på ingen tid.

Så er der vist ikke andet for end at komme i gang med at vakuumere ligeså tosset du vil!


Vakuumrullen kan bl.a. købes her.