ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vakuum Kaffebrygger

SPONSORERET INDHOLD | 20. juni 2019

Bodum Pebo Vakuum Kaffebrygger – 1 liters udgave

Duften af friskbrygget kaffe kan få rigtig mange af os til at gå helt i flitsbue. Og vi har allesammen hver vores idé om, hvordan en helt perfekt kop kaffe bør være. Én ting kan vi dog typisk blive enige om, og det er, at den bedste kop kaffe er den, man får derhjemme.

Der er de senere år kommet meget mere fokus på at bringe de gode restaurant- og caféoplevelser hjem i vores egne køkkener og spisestuer. Det manifesterer sig blandt andet i den stigende popularitet af sous vide, men også ved at eksempelvis kaffebrygning er noget, vi faktisk gerne investerer både tid og penge i. Vi går mere og mere op i, at selv de mindste øjeblikke i hverdagen skal være helt særlige.

Det er klart, at en god kop kaffe kræver, at du bruger gode kaffebønner, men derudover er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken bryggemetode du vælger at benytte dig af.

Vakuumbryggeren er ikke en ny opfindelse, men den har med sit meget fascinerende ydre virkelig oplevet en renæssance, både blandt baristaer og ægte kaffenørder. Ikke kun fordi den er yderst opsigtsvækkende og emmer af “blær”, men fordi den kan brygge en virkelig god kop kaffe.

Vakuum Kaffebrygger

Det, der gør denne Bodum vakuum kaffebrygger så genial, er, at smagen i kaffen bliver forseglet og bevaret under brygningen.

Vakuum Kaffebrygger

At selve brygningen er et helt show i sig selv, er en helt anden ting! Og selvom det ser meget kompliceret ud, imens det står på, så er det ekstremt brugervenligt.

Vakuum Kaffebrygger

Et oplagt køkkenremedie for enhver kaffeelsker – og så kræver den ingen særlige baristaevner!


Kaffebryggeren kan bl.a. købes her hos KitchenOne.dk.


Se kaffebryggeren i aktion her:


 

 

 

Skriv en kommentar