ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Trykkoger

SPONSORERET INDHOLD | 19. september 2018

Hvad er en trykkoger?

En trykkoger er et køkkenredskab, som mange danskere har begrænsede erfaringer med. Der er ikke mange hjem, der ejer en, og det er en skam. Med en trykkoger får du nemlig rigtig mange muligheder for at udfolde dig i køkkenet. Mange af de retter, der normalt er tidskrævende, og som du måske af samme årsag laver alt for sjældent, tager med dette køkkenredskab pludselig ingen tid. Trykkogeren er meget populær i både Asien og Sydamerika, hvor den praktisk talt er fast inventar i ethvert køkken.

Trykkogeren er genial, da den reducerer retternes tilberedningstid helt enormt – nogle gange med over 80 % af den normale kogetid. Den er nem at bruge og kræver ingen særlige færdigheder i køkkenet. Dog bør du altid læse brugsvejledningen igennem inden, du går i gang, da det er en anderledes måde at lave mad på, end du sikkert er vant til. Trykkogeren er udstyret med sikkerhedsventiler, og anvendes den korrekt, er der dog ingen fare forbundet med at bruge den.
Sidst, men ikke mindst, er der en række sundhedsmæssige fordele ved at lave mad i en trykkoger. Grundet den kortere tilberedningstid end ved brug af f.eks. en gryde, bevares mange flere af råvarernes vitaminer og mineraler.

Vi giver dig her et bud på en trykkoger, der vil være et godt valg til de fleste husholdninger.

Artame Luna Trykkoger 6 liter:

Trykkoger

Et godt bud på en trykkoger, hvor du virkelig får kvalitet for pengene. Trykkogeren hører til de dyrere modeller på markedet, men til gengæld får du her en trykkoger, der holder i mange, mange år. Den er produceret i Portugal og udført i rustfrit stål. Låget åbnes ved hjælp af et håndtag i midten, hvilket ergonomisk set er en kæmpe fordel, fordi det kan åbnes med én hånd.

Luna trykkogeren har tre forskellige tryk-intervaller:
•    Til grøntsager, fisk, skaldyr m.m.
•    Til braisering af kød, gryderetter, fjerkræ, supper, ris m.m.
•    Til braisering af kød, supper, gryderetter, ris og kartofler.

Trykkoger

Artame Luna trykkogeren på 6 liter vil være et rigtig godt valg til de fleste husholdninger. Trykkogeren kan indeholde en mængde, der er stor nok til de fleste formål, men den er heller ikke så stor, at man skal være en storhusholdning for at det giver mening at bruge den.

Ønsker du en trykkoger med en større kapacitet end de 6 liter, så laver Artame også udgaver i 10, 15 og 23 liters kapaciter.

Den kan bl.a. købes hos Sousvide.dk.