ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tojiro Yellow Bull Bone kokkekniv samt Sieger keramisk strygestål

SPONSORERET INDHOLD | 24. december 2017

Gastro juleønsker – 24. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

Tojiro Kokkekniv og Sieger Strygestål

Vores sidste forslag til GastroNørden er en kombination af et strygestål og en japansk kokkekniv.

Tojiro Yellow Bull Bone, håndlavet japansk kniv af 61 lag damasceret stål. Kniven giver et super første håndsindtryk med det flotte træskaft og stålet med det flotte mønster. Derudover er den tung, men ikke for tung og tyngdepunktet ligger fantastisk.

Kniven er skarp og føles generelt fantastisk at arbejde med.

Hvilket strygestål skal du så vælge til denne kniv? 

Der findes flere forskellige slags. De 3 hovedgrupper inden for strygestål er keramisk strygestål, diamant strygestål almindelig strygestål af stål.

Diamant strygeståldet er opbygget med en kerne af rustfri stål coated med diamant pulver. Strygestålet har en mere ru overflade og har en slibende effekt på kniven i forhold til et keramisk strygestål.

Keramisk strygestål det er lavet af et hårdt sammen presset keramisk materiale. Det keramiske strygestål er meget velegnet til at rette æggen op på knive hvor klingen er lavet af et hårdt stål type som eksempelvis japanske knive da det keramiske materiale selv er meget hård.

Almindelig strygestål – Et almindelig strygestål er lavet af stål som har en masse riller ned langs stålet. Strygestålet er bedst egnet til at rette æggen på op knive med relativ blød stål, som billige knive. Et almindelig strygestål egner sig ikke til at rette æggen op på eksempelvis japanske knive da de er lavet med et kernestål der er meget hårdt.

Derfor har vi valgt at sammensætte det med et keramisk strygestål – i det her tilfælde med lækre strygestål fra Sieger. Strygestålet føles godt og lyden af knivbladet der stryges op og ned at stålet er dejlig.

Følelsen man står med når man kombinerer disse to varer er formidabel og vi er ikke i tvivl om at de begge vil være i GastroNørdens køkken i mange år fremover.

Her kan du se hvordan strygestålet skal benyttes.

Set hos H.W. Larsen her

Læs mere om konkurrencen her.