x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Svinkød/gris sous vide

PER ASMUSSEN | 10. februar 2021

Svinekød er en af danskernes foretrukne proteinkilder og med god grund synes vi. De fleste udskæringer har meget fedt og dermed meget smag. Når man kigger historisk på Danmark, så er især flæsk benyttet i mange klassiske retter. Selvom lidt mere magre proteinformer som f.eks. kylling vinder frem, så kan grisen stadig bryste sig af at have nationalretten i form af stegt flæsk med persillesovs.

Vi har alle et forhold til gris og især frikadeller, som der findes et hav af forskellige udgaver af. Når svinekød er så populært som det er, så betyder det også at vi alle har prøvet mange forskellige versioner af nærmest alle udskæringer, hvilket betyder gode og dårlige minder for os alle.

Hvem har ikke prøvet en tørstegt kotelet, flæskesteg eller måske en undertilberedt svinemørbrad? Her kommer sous vide i billedet. Gris kan sagtens tilberedes let rosa og med hjælp af det “magiske vandbad” kan du nå i mål og ramme plet – hver gang. Vi vil derfor gerne gøre op med tørstegt/undertilberedt svinekød i dag og derfor har vi fundet vores bedste opskrifter med gris frem til dig.

Svinemørbrad sous vide

Svinemørbrad sous vide


Flæskesteg sous vide

Flæskesteg sous vide


Nakkekoteletter sous vide

Nakkekoteletter sous vide


Spareribs sous vide

Sous vide spareribs


Svinekæber sous vide

Glaserede Sous Vide Svinekæber


Ribbensteg sous vide

Sous vide ribbensteg


Pulled pork sous vide

Pulled pork sous vide


Koteletter sous vide

Koteletter sous vide


Hamburgerryg sous vide

Sous vide hamburgerryg


Flæskesvær sous vide

Sous Vide Flæskesvær