x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

The Spherificator Kit

PER ASMUSSEN | 21. september 2018

Er du en madnørd ud over det sædvanlige, der elsker at eksperimentere med nye råvarer og metoder, og kan du ikke få nok af forskellige former for køkkengrej, er The Spherificator helt klart noget, du skylder dig selv at kigge nærmere på. 

Har du forsøgt dig ud i den molekylære gastronomi, har du sikkert også prøvet at lave de små falske kaviar/frugtperler, hvor en smagsholdig væske, stivnet med agar agar, dryppes ned i iskold olie, så der dannes små perler, der ligner kaviar (heraf navnet). De små kaviarlignende perler smager godt og ser dekorative ud – og så kan de laves af et utal af forskellige væsker, så de kan bruges i snart sagt enhver sammenhæng. Imidlertid er processen både lettere besværlig og ikke mindst tidskrævende, og laver man ofte de små perler, vil enhver form for hjælpemiddel til at lette processen være mere end velkommen. 

Det er her, The Spherificator kommer ind i billedet. Med dette køkkenredskab automatiseres fremstillingsprocessen, og du kan i løbet af blot få sekunder producere kaviarperler nok til et helt middagsselskab. Du skal aldrig mere bøvle med pipetter, sprøjter osv., spherificatoren klarer hele arbejdet for dig, så du kan koncentrere dig om andre og mere spændende ting. 

Spherificator (c)sousvide.dk

Med dette produkt kan du producere kaviarperler i tre forskellige størrelser, og du kan justere fremstillingshastigheden på perlerne alt efter, hvor tyk din væske er. Det er hurtigt og nemt, og du er sikret et flot og ensartet resultat – hver gang! 

Se vores unboxing video om spherificatoren her:

Her kan du se hvordan den virker:

Den kan bl.a. købes hos sousvide.dk.


Er du til molekylær gastronomi, så læs mere her.

Skriv en kommentar