Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

SousVideTools® Platinum SousVide Cirkulator

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

20. december 2017

Gastro juleønsker – 20. december

Vi vil forkæle jer kære læsere med input og inspiration til at gøre jeres hverdag meget sjovere.

Vi har fundet 24 fede ting som enhver GastroNørd kan have/bruge i sit køkken, som man enten kan ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

SousVideTools® Platinum SousVide Cirkulator

Sous vide maskinerne/udstyret kan ses som et temperaturstyret vandbad. Det fås både som stav der sættes i et vandbad, et kar med indbygget termostat (ligner en frituregryde) samt som en indbygget funktion i en dampovn.

Fælles for dem alle er at de nænsomt tilbereder råvarerne uden at det kan få en for høj temperatur.

Vi har fundet den bedste på markedet af alle cirkulatorer. Den er bl.a. kendt for at amerikaneren Thomas Keller (ejer restauranterne The French Laundy i Calfornien og Per Se i New York. Begge restauranter har opnået 3 stjerner i Michelin Guiden. Han har skrevet bogen Under Pressure – Cooking sous vide) bruger den på sine restauranter.

Den er uden tvivl en af de mest kraftfulde cirkulatorer på markedet og med et 2kW varmelegeme sørger den for hurtig opvarmning af vandet. Der er indbygget en energibesparende enhed som automatisk slår til når den valgte temperatur er opnået.

Cirkulatoren er designet til at kunne sættes på forskellige kar, gryder osv, så den kan bruges hvor det passer en. Der er nem at betjene via og har en lav vandstands beskyttelse, så den automatisk slukker ved for lav vandstand (og dermed undgår kortslutning).

Specifikationer:

– Kapacitet: 65 liter.
– Watt: 2000 w
– Temperatur: 40 – 99,9°C
– Temperatur nøjagtighed: 0,03°C
– Dimensioner: H 380 D 260 B 130 mm

Maskinen er set hos SousVide.dk

Læs mere om konkurrencen her.