ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sjov bageform

SPONSORERET INDHOLD | 12. juni 2019

Numse med g-streng bageform

Ikke alle kager skal ligne dem, som bedstemor bager! Bevares, det kan godt være at bedstemors kager smager bedre, men nogle begivenheder indbyder bare til lidt ekstra sjov og ballade og lummer stemning.

Og her kan den almindelige lagkage eller gulerodskage altså ikke helt gøre det. Det kan for eksempelvis være, at det er kammeraten, der skal overraskes til sit bachelorparty, eller fødselsdagsfejringen af drengerøven, der behøver et lille frækt tvist.

Og hvad er næsten mere oplagt end en rigtig “velformet” kage? Eller rettere sagt, en kage, der er formet som en nydelig numse med tilhørende g-streng?

Til dét skal du bruge en numseformet bageform. Formen fra bagetid.dk er fremstillet med non-stick belægning, hvorfor den er let at vaske op efter brug. Med formen følger en kraftig papæske med opskrifter og inspiration påtrykt, så du (i modsætning til numsekagen) er godt klædt på til projektet!

En virkelig sjov og anderledes kageform, der nok skal sætte et smil på folks læber, når kagen skal præsenteres og skæres for.


Bageformen kan bl.a. købes her.

Skriv en kommentar