ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sage trykkoger

SPONSORERET INDHOLD | 15. august 2019

Sage BPR700 The Fast Slow Pro Trykkoger

Hvis du er vild med god gammeldags simremad, som kun bedstemor kunne lave det, så er du kommet til det rette sted.

Simremad er noget, der varmer helt ind i sjælen, og det er en genial tilberedning af skank, osso buco, oksespidsbryst, tunge, og så fremdeles – allesammen udskæringer, der fra naturens side indeholder godt med bindevæv, og derfor kræver en vis mørning.

Her er trykkogeren et genialt redskab, når man har med disse mere genstridige udskæringer at gøre, det vil sige udskæringer, der virkelig har brug for at blive mørnet godt, før de bliver lækre.

Det, som trykkogeren kan, er at nedbryde bindevævet, der ellers gør kødet sejt og mere eller mindre uspiseligt. Når bindevævet nedbrydes i trykkogeren, bliver kødet så fantastisk mørt, at det nærmest falder fra hinanden, blot ved at man kigger på det.

En almindelig trykkoger er god til at “smadre” bindevævet hurtigt og effektivt, men nogle udskæringer, som eksempelvis bov til gullasch, har godt af at gennemgå en ganske langsom tilberedning.

Skal du have fingrene i en trykkoger, der netop kan slow cooke, så er Sage BPR700 The Fast Slow Pro et helt oplagt valg. Den kan nemlig både trykkoge og slow-cooke. Det giver dig mange flere muligheder i forhold til at tilberede maden bedst muligt, og den kan endda også bruges til at dampe eller sautere.

Du vil naturligvis gerne have, at temperaturen i din trykkoger er så præcis som muligt, og her har Sage The Fast Slow Pro såkaldte Dual Sensors, der hjælper med netop dette. Trykkogerens Dual Sensors har dog også en anden funktion, nemlig at de sørger for, at trykkontrollen er mere præcis. 

Dette er altså en rigtig herlig maskine, der kan mere end blot én enkelt ting!


Trykkogeren kan bl.a. købes her hos KitchenOne.dk.

Skriv en kommentar