ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

SAGE BES875 THE BARISTA EXPRESS ESPRESSOMASKINE

SPONSORERET INDHOLD | 11. december 2018

11. december – GastroFun.dk julekalender 2018

Vi forkæler jer med masser af inspiration til at gøre jeres dagligdag i køkkenet sjovere og mere spændende.

Derfor har vi fundet 24 fede ting som enhver madnørd vil kunne ønske sig til jul eller forkæle sine nærmeste med.

SAGE BES875 THE BARISTA EXPRESS ESPRESSOMASKINE

Den ultimative espressomaskine til hjemmet.

Sage Barista Express (c)kitchenone.dk

Er du til espresso af høj kvalitet, så skal du som GastroNørd selvfølgelig have den ultimative espressomaskine til hjemmebrug.

The Barista Express fra Sage er ikke bare den helt rigtige maskine på indholdet, den ser også helt rigtig ud. Designet er i rustfrit stål og den har en masser knapper og en stor mekanisk trykmåler i midten. Så hvis du vil have noget der får det til at se ud som om du ved hvad du laver, så er det den her maskine du skal vælge.

Fik vi sagt at den også laver en fantastisk god kop kaffe også!?

Den indbyggede kværn på toppen af maskinen har atten forskelige indstillinger – alene for grovheden . Det er måske lige i overkanten da vi ikke ved hvad man skal bruge atten forskellige grovheder til – men det da være dobbelt så godt som ni.

Du kan manuelt styre alle elementerne i din brygning af en god espresso proces, men hvis det er for meget for dig, så kan maskinen gøre det hele for dig. Selv hvornår den skal rengøres fortæller den dig.

Hvis du er en af dem der går efter en flot og lækker cappuccino, så mestrer maskinen også det at lave mælkeskum. Der er et 360 grader skummehoved, der er som skabt til at lave perfekt skum.

Maskinen er bestemt ikke i den billige ende, så det kan være at du skal begynde at spare op til næste års jul i stedet for i år.

Se bl.a. en test af maskinen her:

Samt en præsentation her:

Espressomaskinen kan købes hos Kitchenone.dk her.