ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sådan holder du den perfekte kærestemiddag

SPONSORERET INDHOLD | 2. maj 2022

Når kæresten kommer på besøg, vil man gerne give ham eller hende den perfekte aften. Det kunne være en kærestemiddag. Men hvordan laver man den? Hvad skal man servere af mad og vin? I denne artikel guider vi dig igennem de vigtigste ting at overveje, når du arrangerer kærestemiddagen.

Sammensæt selv menuen 

Til en speciel aften må der meget gerne være flere forskellige retter. Dette kan tage sin tid at forberede, så køb ind og begynd at lave mad i god tid. Der er ikke noget værre end at skulle stresse over at lave mad eller at mangle ingredienser, lige inden du skal servere maden. 

Du kender din partner bedre end nogen anden, så du er bedst i stand til at sammensætte en menu med han eller hendes yndlingsretter. Vælg noget som du ved din kæreste elsker og som kræver en ekstra indsats at lave. Det vigtigste er egentlig bare at du gør noget særligt ud af maden. Det er din chance for at være kreativ i køkkenet og afprøve nye opskrifter. Og så husk at tilføj et masse kærlighed til maden! 

Vælg den rigtige vin 

Ingen kærlighedsmiddag ville være komplet uden en flaske vin (eller to!) Det er vigtigt at vælge noget, som du ved, at din partner vil nyde. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags vin du skal vælge, kan du finde masser af inspiration på https://www.gallovini.dk/. Her er der et stort udvalg af alt fra rød- til hvidvin og læse om de forskellige vine, så du kan finde frem til, hvilken der vil passe bedst til din aften. Denne aften må du gerne gøre lidt ekstra ud af vinen og vælge en god kvalitet, så I virkelig kan nyde den! 

Sæt stemningen 

Det vigtigste at huske, når du planlægger en kærlighedsmiddag, er at skabe en god stemning. I skal slappe af og hygge jer. Det er din chance for at gøre indtryk på din partner, så tag dig tid til at tænke over, hvordan du ønsker, at aftenen skal forløbe. Skal I lave noget specielt ud over at nyde middagen? Eller skal I bare nyde hinandens selskab, drikke god vin og spise god mad sammen. Eventuelt med nogle stearinlys og afslappende musik. Dette vil hjælpe jer med at slappe mere af og komme i bedre stemning. God fornøjelse med kærestemiddagen.